,

Hjälp mig, Herre – ljudbok

En andaktsbok med 25 andakter skrivna särskilt för den som har en älskad som är nära döden. Ljudinläsningen har gjorts av Peter Öman. Producent: Kjell Petter Bakken. I stället för faktura kan du stöda denna missionsverksamhet genom att betala in en valfri summa som gåva till Stiftelsen Biblicum. Ljudboken kan laddas ner här utan att gå via varukorg: https://biblicum.nu/?page_id=1991

Artikelnr: 4331 Kategorier: , Etiketter: , ,

En bok med 25 andakter skrivna särskilt för den som måste söka en väg framåt genom en störtflod av frågor och känslor när en älskad människa är nära döden. Varje andakt innehåller ett tröstande ord från Skriften, ett lättläst budskap och en stödjande bön. Boken leder hjärtan som är fulla av smärta till tröst i Guds Ord och till vår Frälsares kärleksfulla armar. Det är för att Gud känner oss och våra tankar som vi kan vädja till honom: Hjälp mig, Herre. Tryckt version.

Av samme författare har tidigare utkommit Med tårar i våra ögon, en bok med trösteord från Herren i sorg och Guds barn dör aldrig, ord av tröst när jag står inför livets slut.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.