I frihetens gränsland

148,00 kr

Författaren Hans Ahlskog behandlar djupa lärofrågor och ger en saklig och bibliskt förankrad rådgivning om det kristna livet på den smala vägen. 252 sidor.

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 431 Kategori: Etiketter: , ,

I frihetens gränsland – om att ta ut svängarna på den smala vägen är en ovanlig bok. Det är en roman som behandlar djupa lärofrågor och ger en saklig och bibliskt förankrad rådgivning om det kristna livet på den smala vägen.

Boken beskriver ett lutherskt församlingsliv på en fiktiv ort på Höga kusten. Huvudperson är pastor Risto Kallvik som på en solid kristen grund vägleder grannar och församlingsmedlemmar i olika praktiska livsfrågor men också i centrala lärofrågor som förhållandet mellan lag och evangelium samt skillnaden mellan det gamla och det nya förbundet. Brännande dagsaktuella frågor som hur vi ska se på Israel kommer också på tapeten, liksom kristen sexualetik.

Att det handlar om en ovanlig roman märker man genom att den har rikligt med fotnoter, för att den som vill tränga in i det bibliska budskapet ska kunna slå upp bibelställen i sitt sammanhang och ta del av fördjupande litteratur. Ett persongalleri hjälper läsaren att identifiera karaktärerna.

Boken kan nu också fritt laddas ner som ljudbok på Logos förlag. Den har lästs in av Ola Österbacka. Vi uppskattar om du vill stöda vårt arbete med ett bidrag!

Vikt 0,32 kg
Bindning

Författare

Förlag

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.