Närmare Jesus

75,00 kr

Andakter om Frälsarens verksamhet i Galileen. Författare: John A. Braun. 174 s. Trådhäftning. Prissänkt.

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 312 Kategori: Etiketter: ,

Livets sorger och bekymmer kanske kan driva en kristen till närmare förtröstan på Jesus, men det som drar en lärjunge närmare Jesus är Frälsarens mäktiga ord och kärleksfulla gärningar. Närmare Jesus visar en stark medvetenhet om hur sant detta är. Med personlig andlig insikt och klar övertygelse om Jesu verkliga syfte följer John Braun Jesus i spåren under hans verksamhet i Galileen i dessa 55 andakter.

Jesu budskap var evangeliet om Guds kärlek till syndare. Hans ord nådde fram till människorna som när en kärleksfull far slår armarna om sina barn. Jesus omfamnade människorna på stranden med sina ord av kärlek, förlåtelse och hopp. De lyssnade. Genom sina ord drog Jesus dem närmare sig och närmare sin himmelske Far.” (utdrag)

John Braun har tidigare skrivit bl.a. andaktsboken Upp till Jerusalem. Hans framställningssätt och perspektiv har formats av hans erfarenheter som församlingspräst, lärare, bokförläggare och familjefar. Två generationer kristna har kunnat glädja sig åt hans författarskap.

Vikt 0,290 kg