Vittna kärleksfullt om sanningen för muslimer

100,00 kr

Ett bibelstudium för kristna, studievägledning. A4, 77 s. Utgiven av Lutherska bekännelsekyrkan. Vid beställning av fem ex. eller flera à 70 kr.

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 422 Kategori: Etiketter: , ,

Islam och den muslimska världsbilden är mäktiga krafter i dagens värld. De förekommer ofta i nyheterna och rapporterna är inte sällan alarmerande. Vilken inverkan har detta på kristna?

Har vi en bristfällig eller felaktig kunskap om och förståelse av något kan det ge upphov till negativa känslor eller rädsla och leda till att vi aktar oss för att ha kontakt med muslimer.

Skriften ger Kristi kyrka en unik inställning och uppgift. Jesu ord i den stora missionsbefallningen i Matteus 28:19 omfattar nämligen alla människor. Kristna män och kvinnor som har denna övertygelse kan övervinna de utmaningar som rädslan skapar och börja bygga positiva kontakter med muslimer.

Syftet med detta bibelstudium är att göra kristna bekanta med de viktigaste aspekterna av islam och muslimskt liv och därmed bli ett hjälpmedel för oss att vittna kärleksfullt om sanningen för muslimer. Kan användas tillsammans med dvd:n Speaking the Truth in Love to Muslims (finns tillgänglig från 20 februari 2016).

Vikt 0,55 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.