Guds ord består

100,00 kr

En festskrift till Seth Erlandsson med anledning av hans 80-årsdag. Festskriften utgör nr 3/2021 av tidskriften Biblicum. 162 s.

Tillgänglighet: I lager (kan restnoteras)

”Guds ord består” – detta har varit teol dr Seth Erlandssons fasta tro under hela hans gärning som bibelforskare, bibelöversättare och bibellärare. I samband med hans 80-årsdag ger Stiftelsen Biblicum ut denna festskrift med bidrag av olika författare från många länder. Alla har det gemensamt med jubilaren att de delar hans tro på Guds levande ord som består till tidens slut.

Boken innehåller artiklar som på olika sätt lyfter fram det levande och oförgängliga bibelordet både i Gamla och Nya testamentet. För alla bidragsgivare är det viktigt att Guds ord står i centrum för all kristen tro och forskning. Det rena Gudsordet ska alltid vara den fasta och orubbliga grundvalen för tro och liv i den kristna kyrkan.

Denna festskrift utgör nr 3/2021 av tidskriften Biblicum. Redaktionen, som har bestått av Stiftelsen Biblicums styrelsemedlemmar, med undantag av jubilaren själv, hoppas att skriften ska tjäna som en nyttig undervisning och uppbyggelse för alla som håller Guds ord högt.

Vikt 0,252 kg
Bindning

Förlag

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.