Nobelpristagare som har tvivlat på Darwin

95,00 kr

Nobelpristagare och andra prisbelönta forskare som har tvivlat på Darwin. Den här boken smular effektivt sönder påståendena om att alla kompetenta forskare utan undantag tror på Darwins evolutionslära. Timoteus-Förlag.

Tillgänglighet: I lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 443 Kategori: Etiketter: ,

Fullständig titel: Nobelpristagare och andra prisbelönta forskare som har tvivlat på Darwin. Författare: Johnny Bergman.

Den här boken smular effektivt sönder påståendena om att alla kompetenta forskare utan undantag tror på Darwins evolutionslära.

Nobelpristagare som Arno A. Penzias, Richard Smalley, Ernst Chain, John C. Eccles, Robert Millikan och Werner Arber förenar sig med prisbelönta forskare som Allan Sandage, Fred Hoyle, Dean Kenyon, Henry Schaefer och Raymond Damadian. Dessa framstående forskare tar effektivt död på den förenklade propagandan om att evolutionsläran är lika bevisad som multiplikationstabellen. Ett av kapitlen innehåller 50 citat från olika nobelpristagare, där de uttalar sig om Gud och skapelsen.

Den som säger att “ingen kompetent forskare ifrågasätter evolutionen” får problem att upprepa detta påstående efter att ha läst igenom denna bok.

Vikt 0,185 kg
Bindning

Förlag

Författare

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.