Hoppets bekännelse

80,00 kr

2:a reviderade upplagan 1993. Originalförlag: SLEF. Säljs numera via Logos förlag. Författare: Ola Österbacka. 231 s. Trådhäftad.

Tillgänglighet: I lager

Artikelnr: 404 Kategori: Etiketter: ,

Bokens syfte är att ge den vanliga kyrkobesökaren, bibelläsaren, sökaren eller vilken nutidsmänniska som helst en kortfattad översikt över den kristna trosläran och härvid anknyta till aktuella bibel- och trosdebatter, som tid efter annan bryter fram i massmedia. På grund av den uppsjö av läror och religioner som väller över oss i vår tid, och trots att man förespråkar öppenhet och vidsynthet inför allt detta, saknar många en fast förankring och en trygg auktoritet i tillvaron. Många har även en fördomsfull inställning till begreppet ”bekännelse”, vilket ofta fattas negativt som lagiskhet, med ofrihet och fruktan i släptåg.

Därför är det en förhoppning att denna bok ska öppna någons ögon att se det positiva, det glada budskapet som Gud velat uppenbara för oss i sitt Ord, det som sammanfattas i bokens titel ”Hoppets bekännelse”. Denna bekännelse vill inte trälbinda någon, utan fastmer frigöra till ett liv i enlighet med vår Skapares avsikt.

Vikt 0,49 kg