Webbutiken har öppnat

Fredagen den 6 februari 2015 öppnades Biblicums webbutik efter en tids testning. Även efter att butiken har öppnats offentligt behöver vi lära oss mera om hur de olika funktionerna fungerar, och vi ber om feedback med rapporter om eventuella brister. Även förslag till förbättringar mottas med tacksamhet. Lagerhanteringen kommer till en början att skötas helt manuellt, men efter en tids inkörning räknar vi med att lägga in lagersaldo per produkt.

1 reaktion på ”Webbutiken har öppnat”

  1. Den här webbutiken är ett fantastiskt initiativ. Min feedback är att det skulle vara bra om böckerna kunde skickas till fler länder än till bara fyra. Varför begränsa spridningen av Guds ord? Lycka till vidare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *